May 15, 2018

Umm Al Quwain Chamber of Commerce & Industry signs Memorandum of Understanding with UAE Council for Investors Abroad.

The Memorandum of Understanding was signed at the headquarters of the Umm Al Quwain Chamber of Commerce and Industry. It was signed by the UAE Council for Foreign Investors, HE Jamal Saif Al-Jarwan, Secretary General of the Council and HE Abdullah Khamis AlSuwaidi General Manager of the Chamber of Commerce and Industry of Umm Al …

Umm Al Quwain Chamber of Commerce & Industry signs Memorandum of Understanding with UAE Council for Investors Abroad. Read More »

لتعزيز تنمية مناخ الاستثمار في الإمارة غرفة تجارة وصناعة أم القيوين توقع مذكرة تفاهم مع مجلس الإمارات للمستثمرين بالخارج

لتعزيز تنمية مناخ الاستثمار في الإمارة غرفة تجارة وصناعة أم القيوين توقع مذكرة تفاهم مع مجلس الإمارات للمستثمرين بالخارج وقعت مذكرة التفاهم في مقر غرفة تجارة وصناعة أم القيوين، وقعها من جانب مجلس الإمارات للمستثمرين بالخارج سعادة جمال سيف الجروان الأمين العام للمجلس ومن جانب غرفة تجارة وصناعة أم القيوين سعادة عبدالله خميس السويدي المدير …

لتعزيز تنمية مناخ الاستثمار في الإمارة غرفة تجارة وصناعة أم القيوين توقع مذكرة تفاهم مع مجلس الإمارات للمستثمرين بالخارج Read More »

en_USEN