Day: April 18, 2017

»مذكرة تفاهم بين «غرفة أم القيوين» و«الخيرية

أم القيوين: «الخليج»

وجّه الشيخ مروان بن راشد المعلا رئيس جمعية أم القيوين الخيرية، بتوطيد التعاون خاصة في عام الخير وتعزيز العلاقات مع المؤسسات المعنية.

فقد تم صباح امس توقيع مذكرة تفاهم بين غرفة أم القيوين وجمعية أم القيوين الخيرية. وقّعها عن غرفة أم القيوين عبد الله خميس السويدي المدير العام بالإنابة، والذي أكد أن هنالك جوانب مشتركة بين الغرفة والجمعية تتعلق في دورهما الإنساني من خلال توفير روح المواطنة والتكاتف المجتمعي والعمل على مساعدة الآخرين في كافة الجوانب، وضمن اختصاصات وأهداف الطرفين، كما ستعزز الاتفاقية تبادل المعلومات والنشرات والإحصاءات الصادرة عن الطرفين والمشاركة في الفعاليات والمؤتمرات وورش العمل والدورات التدريبية.

وقّع الاتفاقية عن جمعية أم القيوين الخيرية عيسى علي بولحيول – عضو مجلس إدارة الجمعية والذي أشاد بأهمية التعاون بين الغرفة والجمعية في الجوانب ذات العلاقة بتلاحم المجتمع الإماراتي وغرس أواصر المحبة والتسامح بين أفراده، وهي أهم ما يتميز به المجتمع من خلال توجيهات قيادتنا الرشيدة.

وأضاف بولحيول أن الغرفة سوف تسهم بتقديم الاستشارات أو الدراسات للجمعية مع تقديم المساعدة في تطوير الجوانب التقنية بشبكة المعلومات والبرامج المعتمدة في الجمعية.

وحضر توقيع الاتفاقية سلطان الخرجي نائب رئيس جمعية أم القيوين الخيرية، وسلطان حميد عبد الله نائب رئيس مجلس إدارة غرفة أم القيوين، وعبد الرحمن الزرعوني عضو مجلس إدارة الغرفة.

A Memorandum of Understanding between Umm Al Quwain Chamber and Umm Al Quwain Charity.

Sheikh Marwan bin Rashid Al Mualla, Chairman of Umm Al Quwain Charity Association, called for strengthening cooperation especially in the Year of Giving and strengthening relations with the concerned institutions.

A memorandum of understanding was signed yesterday morning between Umm Al Quwain Chamber and Umm Al Quwain Charity Association. Mr. Al-Suwaidi, Acting Director-General of the Umm Al Quwain Chamber, affirmed that there are common aspects between the Chamber and the Assembly concerning their humanitarian role by providing a spirit of citizenship and social solidarity and working to help others in all aspects. Information, publications and statistics issued by the parties and participation in events, conferences, workshops and training courses.

The memorandum was signed on behalf of the Umm Al Quwain Charity Association by Mr. Issa Ali Bulhiol, a member of the Board of Directors of the Association. He praised the importance of cooperation between the Chamber and the Association in aspects related to the cohesion of the UAE society and the establishment of the bonds of love and tolerance among its members.

He added that the Chamber will contribute to the consultation or studies of the Assembly with assistance in the development of technical aspects of the information network and programs adopted by the Assembly.

The signing ceremony was attended by Sultan Al Kharji, Vice Chairman of Umm Al Quwain Charity Association, Sultan Humaid Abdullah, Deputy Chairman of Umm Al Quwain Chamber and Abdul Rahman Al Zarouni, Board Member.

 

 

Call Now ButtonCall Us