Day: April 4, 2019

Umm Al Quwain Chamber discusses trade and investment cooperation with the Republic of Azerbaijan

HE Mr. Saeed Bin Nasser Al Talai, Chairman of Umm Al Quwain Chamber received HE Nawal Aliyev, Commercial Representative of the Embassy of the Republic of Azerbaijan, accompanied by Mr. Noor Shikorov, Senior Consultant, Commercial Office. Abdullah Al-Zarouni, Aisha Rashid Latim, HE Abdullah Khamis Al-Suwaidi, General Manager, and Bassem Al-Zubaidi, Advisor to the Chamber.

Al-Talai welcomed the guest of the Azerbaijani embassy’s commercial representative, stressing the keenness of the UAE and the Emirate of Umm Al-Qaiwain to develop joint relations with friendly countries in the field of trade, investment and tourism, affirming promising opportunities for investment and tourism in Umm Al Quwain.

HE Al Noor Aliyev thanked the Chairman and members of the Board of Directors of the Chamber for receiving him and discussing trade cooperation and encouraging investment between Azerbaijan and the UAE. He stressed that Azerbaijan has many fields for investment and commercial exchange between the two countries. The President of the Chamber welcomed the cooperation with the aim of developing the fields of joint investment and trade exchange between the two countries and working on developing meetings to develop the fields of investment and trade exchange.

At the end of the meeting, HE / Talai presented the shield of the room to the guest and his companions in a visit to the landmarks of Umm Al Quwain, especially the tourist attractions.

غرفة أم القيوين تبحث التعاون التجاري والاستثمار مع جمهورية أذربيجان

 

استقبل سعادة / سعيد بن ناصر التلاي ــ رئيس غرفة أم القيوين ــ سعادة / النور علييف ــ الممثل التجاري في سفارة جمهورية أذربيجان بالدولة ، يرافقه السيد / النور شيكوروف ــ كبير الاستشاريين في المكتب التجاري ــ وبحضور أصحاب السعادة / أعضاء مجلس غرفة أم القيوين سلطان حميد عبد الله وعبد الرحمن الزرعوني وعائشة راشد ليتيم وسعادة / عبد الله خميس السويدي ــ المدير العام والسيد / باسم الزبيدي ــ مستشار الغرفة.

وقد رحب التلاي بالضيف الممثل التجاري لسفارة أذربيجان مؤكداً حرص الدولة وإمارة أم القيوين على تطوير العلاقات المشتركة مع الدول الصديقة في المجال التجاري والاستثمار والسياحة ، مؤكداً توفر فرص واعدة للاستثمار والسياحة في إمارة أم القيوين خاصة في مجال المناطق الحرة وخدمات الميناء وتوفر مقومات الاستثمار في الإمارة.

وقد قدم سعادة / النور علييف شكره لرئيس وأعضاء مجلس إدارة الغرفة لاستقباله وبحث التعاون التجاري وتشجيع الاستثمار بين أذربيجان والإمارات مؤكداً بأنه يتوفر في أذربيجان مجالات متعددة للاستثمار والتبادل التجاري بين البلدين وهنالك استثمارات إماراتية في أذربيجان . وقد رحب سعادة رئيس الغرفة بالتعاون بهدف تطوير مجالات الاستثمار المشترك والتبادل التجاري بين البلدين والعمل على تطوير اللقاءات بهدف تطوير مجالات الاستثمار والتبادل التجاري.

وفي نهاية اللقاء قدم سعادة / التلاي درع الغرفة هدية للضيف وصحبه في زيارة لمعالم مدينة أم القيوين وخاصة المعالم السياحية.

Call Now ButtonCall Us