Day: September 10, 2018

Umm Al Quwain Chamber is considering developing investment fields with the Indonesian Republic

His Excellency Saeed bin Nasser Al-Talai, Chairman of the Chamber of Commerce and Industry of Umm Al Quwain, received today HE Radwan Hassan, Consul General of the Indonesian Republic in Dubai and the Northern Region and a number of Indonesian businessmen, In the presence of HE Khalfan Ahmed Mesfer, Deputy Chairman of the Chamber and HE Humaid Rashid Al Shamsi, Secretary General of the Executive Council of the Emirate of Al Quwain HE Abdulrahman Al Zarouni, Board Member, HE Aisha Rashid Laitim, Board Member and HE Abdullah Khamis Al Suwaidi, Director General of the Chamber.

 

HE Saeed bin Nasser Al-Talai welcomed the visiting delegation and expressed his pleasure at the visit which underscores the importance of developing joint relations and enhancing the levels of trade cooperation with Indonesia. He pointed out that the Emirate of Umm Al Quwain has the right atmosphere for joint investment and promotion of Indonesian investments. HH Sheikh Saud bin Rashid Al Mualla, Supreme Council Member and Ruler of Umm Al Quwain, is ready to offer all means of cooperation in the field of investment development.

 

For his part, HE Radwan Hassan expressed his pleasure at this visit and appreciation of the reception. He pointed out that he and the accompanying delegation are reviewing all aspects related to the development of joint investment and statement of investment fields in Indonesia and standing on the same fields in Umm Al Quwain and the UAE. (33) Expo Indonesia 2018.  Al-Talai, welcomed the invitation and stressed the importance of encouraging business owners in the emirate to attend the exhibition.

 

During the meeting, they reviewed the areas of investment and consultation among employers in the field of economic and commercial cooperation.

 

The President and the Indonesian Consul exchanged shields and souvenirs on this occasion, stressing the need to strengthen cooperation and the continuation of meetings and visits between the two parties.

غرفة أم القيوين تبحث تطوير مجالات الاستثمار مع الجمهورية الاندونيسية

استقبل سعادة سعيد بن ناصر التلاي رئيس مجلس إدارة غرفة تجارة وصناعة أم القيوين بمقر الغرفة صباح اليوم، سعادة رضوان حسن القنصل العام للجمهورية الاندونيسية في دبي والمناطق الشمالية وعدد من رجال الأعمال الأندونيسيين، بحضور سعادة خلفان أحمد مسفر نائب رئيس مجلس إدارة الغرفة وسعادة حميد راشد الشامسي الأمين العام للمجلس التنفيذي لإمارة القيوين وسعادة عبدالرحمن الزرعوني عضو مجلس إدارة الغرفة وسعادة عائشة راشد ليتيم عضو مجلس إدارة الغرفة وسعادة عبدالله خميس السويدي مدير عام الغرفة.
ورحب سعادة سعيد بن ناصر التلاي بالوفد الزائر معرباً عن سروره لهذه الزيارة التي تؤكد أهمية تطوير العلاقات المشتركة ورفع مستويات التعاون التجاري مع اندونيسيا، مشيراً الى أن إمارة أم القيوين تمتلك المناخ المناسب والجيد للإستثمار المشترك و تشجيع الإستثمارات الأندونيسية، مؤكداً على أن الغرفة وفقاً لتوجيهات صاحب السمو الشيخ سعود بن راشد المعلا عضو المجلس الأعلى حاكم أم القيوين “حفظه الله” مستعدة لتقديم كافة سبل التعاون في مجال تطوير الاستثمار.
من جهته أعرب سعادة رضوان حسن عن سروره لهذه الزيارة وتقديره للاستقبال، مشيراً الى أنه والوفد المرافق بصدد استعراض كافة الجوانب المتعلقة بتطوير الاستثمار المشترك وبيان مجالات الاستثمار في أندونيسيا والوقوف على نفس المجالات في إمارة أم القيوين وكافة الإمارات بالدولة ، وقد وجه سعادة القنصل العام الدعوة لرئيس الغرفة لحضور أعمال النسخة (33) لاكسبو اندونيسيا 2018 وقد رحب الأخير بهذه الدعوة مؤكداً على أهمية تشجيع أصحاب الأعمال في الإمارة لحضور المعرض.
وجرى خلال اللقاء استعراض مجالات الاستثمار والتشاور بين أصحاب الأعمال في مجال التعاون الاقتصادي والتجاري المشترك.
وتبادل رئيس الغرفة والقنصل الاندونيسي الدروع والهدايا التذكارية في هذه المناسبة مؤكدين على ضرورة تعزيز التعاون واستمرار اللقاءات والزيارات بين الطرفين.

Call Now ButtonCall Us